ystävälle

Runoilija 3ab2834447624d13927f877fb9d49789

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.10.2003
Viimeksi paikalla: 1.6.2018 8:11

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
19.4.2024

unelmoi,niinkuin eläisit ikuisesti.rakasta,niinkuin kuolisit huomenna.

yksikään ei ole kyyneltesi arvoinen,jos olisi,hän ei koskaan haluaisi satuttaa sinua.
 

minä metsät kaikki kaataisin
meret kaikki kuivaisin
kivet suuret siirtäisin
sadepilvet pois puhaltaisin
tähdet kaikki sammuttaisin
muurit kaikki murtaisin
nälkäiset suut ruokkisin
tuskaiset sielut korjaisin

sen kaiken minä yksin tekisin

jos vain saisin sinut takaisin

Selite: 
lepää rauhassa, rakas ystävä <3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot