rikki

Runoilija 3ab2834447624d13927f877fb9d49789

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.10.2003
Viimeksi paikalla: 1.6.2018 8:11

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
29.3.2024

unelmoi,niinkuin eläisit ikuisesti.rakasta,niinkuin kuolisit huomenna.

yksikään ei ole kyyneltesi arvoinen,jos olisi,hän ei koskaan haluaisi satuttaa sinua.
 

lintu katkonut siipensä
joki kuivunut uomaansa

puu kaatunut juuriltaan
tähti sammunut loistoltaan

aika karannut kulustaan
nauru pudonnut huuliltaan

tyttö sydän sijoiltaan
tuska kulkee mukanaan

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot