Nimetön

Runoilija dino

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.10.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Tässä maailmassa ei pärjää pelkällä hyvyydellä, koska on olemassa paha joka tuhoaa hyvän"
 

Dina ögon tittar tomma på mig.
Du stirrara rakt igenom mig.
Du känner ingen närhet längre.
Du ser bara oändlig tomhet, ingenting.
När du rör mig, rör du mig inte.

Jag hör inte vad du säger.
Jag får inget grepp om dig.
Jag orkar inte bry mig längre.
Jag känner ingenting.
När du rör mig, rör du mig inte.

Vi var för perfekta.
Vi kompletterade varandra till slut.
Vi såg inte, att då blir det kvar bara ingenting.
Vi känner varandra, så vi förlorade oss själva.
När du rör mig, rör du mig inte.

Selite: 
Modda8 Använd den givna meningen: När du rör mig, rör du mig inte.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot