Ajatteletko sinä??

Runoilija *tähtisumu*

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.10.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä on laiffia!!! :) Nooh jaah.. ei aina...
 

Kun katsot minua,
tahtoisin sinut syliin sulkea.
Tuijotat kaukaisuuteeen,
havahdut tulevaisuuteen.
Jos vain voisin,
tulevaisuuteesi kuulua tahtoisin.
Ehkä se on mahdotonta,
ehkä se on jotain saavuttamatonta.
Aivan kuin kilometri olisi matkaa,
liian lähellä, liian kaukaa.
Illalla silmäni sulkiessa,
olet sinä ajatuksissa.
Ajattelen minä sinua,
ajatteletko sinä koskaan minua??

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot