Karhu

Runoilija Lacerta

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.9.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

I like to look at things and try new drinks.
 



mikä hiljaa huokuu korviini
se hiljaa huokuu pois
ja viimeistelee
talvisen pinnan
niin että ajatuskin liukenee
lumeksi suussa.

näinä aikoina
käytän kimaltelevia sanoja,
koruja ja tummaa lakkaa,
jonkinlaista
vankempaa tunnelmaa,
joka kestää viiman.
jonka valo on hellää,
kuin hitaat kipinät.

vaan olen silti kuin koivu,
riisuttu oksa, jonka liike
piirtyy jäiseen ilmaan
niin ettei kukaan huomaa.
kannan kauniin
ja jähmetän sen varsilleni.

tekeydyn kärsivälliseksi.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä Kommentteja KategoriaLajittele laskevasti
Lacerta Nimetön 17.10.2012 0 Runo
Lacerta Typerä 10.12.2011 0 Runo
Lacerta Luopio 10.12.2011 0 Runo
Lacerta Nimetön 26.4.2013 1 Runo
Lacerta Karhu 8.12.2011 0 Runo
Lacerta Pulssi 26.4.2013 1 Runo
Lacerta Seireeni 2.1.2012 0 Runo
Lacerta Saaristolainen 28.11.2011 3 Runo
Lacerta Paja 19.5.2013 3 Runo
Lacerta Hylje lepäsi rannalla 31.10.2011 1 Runo