Nimetön

Runoilija Lacerta

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.9.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

I like to look at things and try new drinks.
 


Ole vielä varjoissa, isä.
Ole harmaapäinen mies
sivusilmällä.
Istu jossain pöydän ääressä,
näe unia, mieti mitä tehdä
seuraavana päivänä.

Ole edes varjoissa, isä.
Älä ole poissa.
Älä ole poissa.
Älä ole pelkkä muisto,
ole vielä siellä.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Sai itkemään. Niin paljon miettinyt lähtemistä että tulin jopa tänne.
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele laskevasti Kommentteja Kategoria
Lacerta Hylje lepäsi rannalla 31.10.2011 1 Runo
Lacerta Saaristolainen 28.11.2011 3 Runo
Lacerta Karhu 8.12.2011 0 Runo
Lacerta Typerä 10.12.2011 0 Runo
Lacerta Luopio 10.12.2011 0 Runo
Lacerta Seireeni 2.1.2012 0 Runo
Lacerta Nimetön 17.10.2012 0 Runo
Lacerta Pulssi 26.4.2013 1 Runo
Lacerta Nimetön 26.4.2013 1 Runo
Lacerta Paja 19.5.2013 3 Runo