Nimetön

Runoilija Lacerta

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.9.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

I like to look at things and try new drinks.
 
Uskaltaisinpa juoda myrskyn.
Olen minä ennenkin päätynyt historiaani.
Rohkeasti uuteen kaareen.
Niin kovasti on raivattava valintoja, 
jotka painavat yhtä paljon takana
kuin horisontissa.
Potentiaali unohtuneena voimana.
Ahdistavaa malttamattomuutta,
kaipuuta uteliaisuuden toiselle
edes kyljelle.

Mutta mitä järkeä on toivoa,
kun valo sammuu osuessaan silmiin.
Näköni on alkanut vääristyä taas,
pelkään että palaan
siihen outoon maailmaan
jossa minä ole kivi
ja todellisuus kupla.

Vereni edelleen vetää kohti myrskyä, 
jonka turvin liikkua luovuttaen.
Vaaniva pehmeys
ja suoraan edessä samettimaailma
houkuttelee selkeillä sanoilla.
Tiineenä
ajasta ja ikävästä. 
Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä KommenttejaLajittele nousevasti Kategoria
Lacerta Saaristolainen 28.11.2011 3 Runo
Lacerta Paja 19.5.2013 3 Runo
Lacerta Nimetön 26.4.2013 1 Runo
Lacerta Pulssi 26.4.2013 1 Runo
Lacerta Hylje lepäsi rannalla 31.10.2011 1 Runo
Lacerta Nimetön 17.10.2012 0 Runo
Lacerta Typerä 10.12.2011 0 Runo
Lacerta Luopio 10.12.2011 0 Runo
Lacerta Karhu 8.12.2011 0 Runo
Lacerta Seireeni 2.1.2012 0 Runo