Nimetön

Runoilija Hurmola

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 14.12.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Älä unelmoi elämääsi, vaan elä unelmaasi
 

Se hetki jolloin uskalsin sua koskettaa
Sitä mä en vois koskaan unohtaa
Silloin sitä vielä hieman pelkäsin
Niin paljon et melkein vapisin

Silloin kun mä sua ekan kerran suutelin
En uskonut pysyväni enää tajuissani
Tunsin vain tuon sykkeen rinnassani
Tuon sykkeen joka ei koskaan lähde pois
Tajusin silloin etten ilman sua elää mä vois

Vielä nytkin, aina kun pääsen sun luo
Tunnen kaikki tunteet todeksi nuo
Tunteet jotka ei haihdu milloinkaan
Sun rinnallas elää kai mä saan

Ne sanat jotka tässä mä sulle sanon
Tulevat sieltä, minne sulla vain pääsy on
Sydämestäni, syvältä sisimmästäni
Sun ansiosta nautin elämästäni

Kai sä tosiaan uskot mua
Et mä rakastan sua

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä KommenttejaLajittele nousevasti Kategoria
Hurmola kaipaus 14.12.2010 0 Runo
Hurmola Nimetön 14.12.2010 0 Runo
Hurmola Nimetön 14.12.2010 0 Runo
Hurmola Nimetön 14.12.2010 0 Runo
Hurmola Nimetön 14.12.2010 0 Runo
Hurmola last chance 14.12.2010 0 Runo
Hurmola Nimetön 14.12.2010 0 Runo
Hurmola eilen 14.12.2010 0 Runo
Hurmola Nimetön 14.12.2010 0 Runo