last chance

Runoilija Hurmola

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 14.12.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Älä unelmoi elämääsi, vaan elä unelmaasi
 

katsoa minua silmiin.
kuuntele minun sanojani
ei ole paluuta enään eiliseen. eikä pahaan huomiseen.
ajat muuttuvat, vaikka jotkut niistä vieläkin suuttuvat
en tahdo jatkaa näin, tuntuu kun kävelisi seinää päin.
rakastan sinua niin, uskon meijän yhteisiin unelmiin.
kyse ei ole musta, sinä kaipaat tässä opastusta.
yritän niin kovasti, se syö kaikki voimani.
tänään varmaan kaikki särkyy, mieleni jo valmiiksi järkkyy.
päästän sinut kyllä menemään, linnun lailla luotani lentämään.
en sitä tehdä tahtoisi, mutta onnellisuuden tunne ei minulle näin tapahtuisi.
en olisi uskonut että sydämmeni tässä suhteessa särkyisi, tai että asiat näin päättyisi
kysyn sinulta viimeisin kerran rakas
otatko minut takas, kaipaan sinua niin rakas.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele laskevasti Kommentteja Kategoria
Hurmola Nimetön 14.12.2010 0 Runo
Hurmola Nimetön 14.12.2010 0 Runo
Hurmola Nimetön 14.12.2010 0 Runo
Hurmola Nimetön 14.12.2010 0 Runo
Hurmola Nimetön 14.12.2010 0 Runo
Hurmola last chance 14.12.2010 0 Runo
Hurmola eilen 14.12.2010 0 Runo
Hurmola kaipaus 14.12.2010 0 Runo
Hurmola Nimetön 14.12.2010 0 Runo