Kartta sydämeen

Runoilija ~ Stargazer ~

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.9.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Maailmalle olet vain joku, mutta jollekin olet koko maailma
 

Eilen löysin maasta kartan
Se oli piirretty siihen
Jo ammoisina aikoina

Sadat kerrat olin kävellyt tästä
En aikaisemmin ollut sitä koskaan nähnyt
Kenties minulla ei ole ollut aikaa
Nähdä mitä ympärilläni tapahtuu

Katsoin kartaa etsien pohjoista
Mutta ei pohjoista siinä ollut, saati sitten etelää
Katsoin sitä hetken jos toisenkin
Mutta en löytänyt siitä yhtään tietä
Tietä mikä veisi minnekkään

Vasta myöhemmin tajusin
Se kartta kuvasi elämääni
Ei ole valmista tietä
Tietä jota minun täytyisi kulkea

Ei kartassa ollut määränpäätä
Sillä matka itse on kaiken tarkoitus

Turhaan etsimme paikkaa missä levähtää
Hapuilemme sitä kohden kiirettä pitäen

Silti kiireessä emme sitä koskaan löydä
Sillä se paikka
Se on meidän sydämessämme

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot