Rakastan elämää

Runoilija ~ Stargazer ~

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.9.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Maailmalle olet vain joku, mutta jollekin olet koko maailma
 

Lumipeitteen alla
Syksyn kuolleet lehdet
Kylmä viima
Kohmeiset sormet
Muistuttamassa minua elämästä

Katson tähtiä
Kuinka ne osaavat olla
Paikallaan jossain kaukana
Kauniina antamassa valoaan

Näinä hetkinä tiedän
Minä rakastan elämää

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Elämää pursuava runo, jonka kauneus viehättää, ja joka tunteita herättää!

Elämää pursuava runo, jonka kauneus viehättää, ja joka tunteita herättää!

 

Käyttäjän kaikki runot