Y k s i n ä i s y y s

Runoilija Toshiya

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.9.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Söin pääni .__O

Hevistä, metallista ja rockista
pitävä synkkä tyttö Helsingistä ~
 

Yksinäisyys on

Sokeutta

Pienet ja suuret silmät
eivät huomaa iskuja
jotka kohdistuvat näkymättömiin
kasvoihin

Hän oli näkymätön

Kipua

Masokistiset viillot ranteissa
Tuottaen mielihyvää,
kyyneliä

Mielen tuskaa

Ajatukset kipuna päässä
Se on tahtoa, halua,
taistelua huutoa vastaan.

           ja siltikään

            en osaa avata suutani kertoakseni kivusta.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ei siitä ehkä tarvitsekaan kellekään kertoa...mutta yksin silloin juurikin jää. Todella hieno runo. Tykkäsin.

nii-in, taitaa tämä puhumattomuus olla kansanperinnesairaus täällä Pohjolassa päin. tyylikäs ulkoasu piti otteessaan tiukasti, etenkin loppu jotenkin nerokkaasti hahmoteltu ruudulle. oli pakko kumartua eteenpäin lukemaan. :)

Tämä jäi vaivaamaan alitajuntaan. Tuo kohta: "Masokistiset viillot ranteissa
Tuottaen mielihyvää,
kyyneliä" iski jonnekkin syvälle. Hyvä ja mielenkiintoisesti tehty.

hehee, kiitos :)

miten oot saanu tolleen kivasti erillaista tekstii?

 

Käyttäjän kaikki runot