Nimetön

Runoilija heidiää

nainen
Julkaistu:
2
Liittynyt: 14.12.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Älä ole surullinen. Katso taivaalle, aurinkokin on yksin, mutta silti se säteilee.

Lupaan rakastaa sinua enemmän, jos lupaat olla unohtamatta minua.
 

Olisit kertonut kaiken, mitä kannoit sisälläsi. Olisit kertonut tunteesi. Olisit vain kertonu kaiken mitä tunnet. Olisit vain hukuttanut minut kyyneleihisi, valheisiisi, menneisyyteesi. Olisin voinut yrittää tehdä kaikkeni ettet olisi jättänyt tätä elämää, rakkaitasi.. minua. Olisin voinut yrittää tehdä mitä vain ettei tämä pääty näin. Mitä ajattelit, kun lähdit? Mitä ajattelit, kun muistit kaikki sanani? Miks sun piti vielä tää elämä jättää? Sun ei olisi vielä pitänyt lähtee.. Sun ei olisi pitänyt vielä sitä kärsiä, vaikka ilmeisesti kärsit paljon enemmän..

Ilman sua elämäni on kuin painajaista. Ilman sua en jaksa täällä enää.. Mut pysyn vielä täällä, kai me joskus viel nähdään.

Oot ja tulet aina olemaan mun sydämessäni. En vain ymmärrä miten elämä on niin erilaista ilman sinua. Sä lensit sinne parempaan paikkaan, mutta kukaan, en edes itse voi ymmärtää miten kova ikävä minulla on sinua.. Eniten vihaan sitä, kun en saanut koskaan tilaisuutta kertoa mitä tunnen.

Nyt sä teet viimeistä matkaasi.. Kerro miten tää meni näin? Miks elämä erottaa ihmiset, jotka aidosti välittää? Miks kohtalon täytyy puuttua peliin juuri silloin kuin kaikki menee jotenkuten hyvin?

Nuku hyvin pikkuinen. Näytä jokin merkki, että sinulla kaikki on hyvin ja että olet turvassa. Kauniita unia ja hyvää yötä, näemme vielä. Lupaan sen.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot