tiedäthän?

Runoilija loverose

nainen
Julkaistu:
1
Liittynyt: 12.11.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

ajatellen mennyttä suunnitellen tulevaa...
 

Haluan sinun tietävän ainakin yhden asian maailmassa...

minä rakastan sinua.olet minulle kaikki kaikessa..

ja paljon enemmän

Selite: 
aina kun kirjoitan niin huomaan viimestään silloin kun runo on valmis että se kertoo aina rakkaudesta (myös ystäviä kohtaan tarkoitettua takkautta:))
Kategoria: 
 

Kommentit

kiva, söpö runo (=

Hei ystävän rakkaus on kauneinta rakkautta. Pidin!

 

Käyttäjän kaikki runot