Nimetön

Runoilija TeemuToukka

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.9.2003
Viimeksi paikalla: 14.3.2018 21:52

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjoituksia elämän varrelta.
 

Väsynein silmin katson kun tähtitaivas aukeaa,
lähtöäs mietin unohtaminen on vaikeaa,
kumpa voisin kertoa miten paljon rakastin,
lämpimiä hetkiä kanssas aamuin ja iltaisin,
vaan en voi ovi kiinni silmien edestä paiskataan,

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot