Nimetön

Runoilija Taiteiden yö 2012

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 24.8.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Yleisön kirjoittamia runoja Taiteiden yön runopyykkiin 23.4.2012
 

Kept el køel
sanoi eskimo ja polki
suoraa tietä Puistolaan.
Siellä eskimorouva jo odotti,
eskimopusun antoi ja unelmoi:
"Oi, jos pienen eskimon poikasen
tähän käsivarsilleni saisin.
Sen pilalle pussaisin ja rakastaisin."
Tähän eskimo rouvalleen:
"Kas sitten makuuigluun käypi tiemme
ja tämän projektin toteutukseen viemme!"

Selite: 
- Eskimoiden ystävät
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot