Masentunut mies, kyllästynyt nainen

Runoilija voe

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.1.2009
Viimeksi paikalla: 1.10.2015 10:44

Asuinpaikka: -
Sähköposti:

Olemme täällä vain, että voimme kuolla pois.
 

Sä vedät taas lärvit,
en jaksa tätä enää.
Pakenen sua kaverille,
oon vihanen sulle.
Tiedät kuinka paljon se satuttaa,
muttet pysty lopettaan.

Olen nukahtamaisillani,
puhelin soi korvallani.
Sä koitat soittaa,
en halua puhua sun kaa.
Kumminkin vastaan..

Sä itket,
en saa puheestas selvää,
mietit elämää,
et jaska enää elää.

Toistat samaa lausetta,
itket älyttömästi.
Menen paniikkiin.
Tiedän, että olet koittanut itsemurhaa,
pelottaa että teet sen taas.

En pääse mitenkään luoksesi,
olen avuton ja peloissani,
en uskalla katkaista puhelua,
ettet tee mitään peruuttamatonta.

Puhelu katkeaa,
soitan äkkiä ystävällemme,
hän lupautuu viedä minut luoksesi.

Kotona sama jatkuu,
itket ette enää jaksa elää,
täällä ei ole enää mitään,
olet loppuun palanut,
periksi antanut,
haluat vain haihtua pois.

Se tuntuu tosi pahalta,
kun en ole huomannut masennusta.

Lupaan olla tukenasi ja auttaa sinua parhaani mukaan,
jos vain annat siihen mahdollisuuden, mä lupaan!!

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot