Elän unelmaa

Runoilija MinDe84

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.9.2003
Viimeksi paikalla: 19.5.2020 16:06

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
2.2.1984

"Älä pikkuenkeli milloinkaan, anna sydäntäsi ostaa. Jos enkeli polttaa siipensä, voi pahat voimat kostaa."
 

Viimeiset hitaat, katseet kohtaa.
Vaan minne johtaa tiennyt en mä kuitenkaan.
Sun syliis jäin,
ja hyvä näin,
oot yhä vierelläin.

Ota vierees anna meille aikaa,
mitään muuta sulta en mä kaipaa lainkaan.
Vielä kaikki kuulla saa,
mä elän unelmaa.
Sut sain,
oot luonani ain.

Taas viime yönä koimme taikaa,
ja kolmen aikaan kuiskasit ja kosketit.
Sä sanoit sen,
sua jättäis en,
ja tunsin rakkauden.

Ota vierees anna meille aikaa,
mitään muuta sulta en mä kaipaa lainkaan.
Tänään kaikki kuulla saa,
mä elän unelmaa.
Sut sain,
oot luonani ain.

Selite: 
Sellanen sanotus, jonka pitäisi ilmestyä kohta puoliin biisinäkin.... katsotaan. =)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot