Nimetön

Runoilija asleep

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.11.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Onkohan tää sit hyvän maun vastasta
Jättää lakanat viikoiks vaihtamatta,
Soittaa muuttomiehet ku on liian raskasta
Puhua rivoja yöt eksille miettimättä

Sä jätit mut niin kuin mä omatuntoni
ja aloin suunnitella pakomatkaa suomesta
jätän tänne kylmyyden ja häpeäni

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot