Salaa

Runoilija cb839bba9126eaeeb96aaa2004468abb

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.9.2003
Viimeksi paikalla: 27.12.2018 18:04

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
28.3.2024

 

Toinen ihminen, yksilö
jonain hetkenä saattaa olla
ettei mikään muu
voisi kiinnostaa yhtä paljon

jo pelkkä ohut, lyhyt katse
hipaisu kämmenpöytään
tai puhdas, kevyt kohteliaisuus
voi saada mielen levottomaksi

vaikka tiedän, yritän
kerron ja vakuutan itselleni
että tajuan kuitenkin lopulta
kaiken olevan vain kuvitelmaa

- harhaa, unelmaa?

ja silti huolimatta kaikesta
haluan elää tässä illuusiossani
haluan uskoa, että sinä
teet sen salaa

- mutta tarkoituksella

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot