Minä kirjoitan

Runoilija cb839bba9126eaeeb96aaa2004468abb

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.9.2003
Viimeksi paikalla: 27.12.2018 18:04

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
28.3.2024

 

Minä kirjoitan
kun minusta tuntuu siltä
minä kirjoitan
kun luulen sen auttavan

...uskonko?

Minä puhun toiselle
kun minusta tuntuu siltä
minä puhun toiselle
kun luulen sen auttavan

... uskonko?

Minä luotan Jumalaan
kun minusta tuntuu siltä
minä luotan Jumalaan
kun luulen sen auttavan

...uskonko?

Selite: 
Minäpä kerron.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Jumala kantaa meitä sylissään silloinkin kun vähiten siltä tuntuu?

-hän on ikuinen rakkaus, ja hyvyys! eikä muuta turvaa ihmisellä todella ole!

-kun ihmisten ylistykset "lakkaavat, Jumala ottaa meidät syliinsä ja kantaa perille, jos emme 

ikinä jätä matkaa kesken!

 

Käyttäjän kaikki runot