Viestintuoja

Runoilija cb839bba9126eaeeb96aaa2004468abb

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.9.2003
Viimeksi paikalla: 27.12.2018 18:04

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
28.3.2024

 

Laula lintu laulu, hiljaisin
kerro suru, kaipaus lohduton
Vain sydän sen, raskas, nyt kuulla voi
kun pois lähtenyt rakkain on

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Haikeutta ja kauneutta on runosi.

Tämä on upea...jäin kaipaamaan lisää..
Soinnukas ja tunnelmallinen runo. 
 

Käyttäjän kaikki runot