Ystäväni

Runoilija cb839bba9126eaeeb96aaa2004468abb

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.9.2003
Viimeksi paikalla: 27.12.2018 18:04

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
28.3.2024

 

Ystäväni, olet minulle tärkeä.
Kanssasi saa jakaa,
niin surut kuin ilotkin,
pienet, ja suuretkin

Ystäväni, pidän sinusta kovasti.
Kanssasi on helppo olla,
tässä, taikka kuutamolla,
vain vieretyksin, ja halata

Ystäväni, merkitset minulle paljon.
Ikävinä hetkinä olet läsnä,
jollet huoneessa, niin mielessä,
tukemassa, voimaa antamassa

Ystäväni, muista että olet arvokas!
Olet ihana, lämmin ja hyväsydäminen,
moni antaisi sinusta paljon,
mutta minä eniten!

Muistetaanhan ystävää,
ei ainoastaan tänä päivänä,
vaan arkielämässäkin,
pienillä suurilla teoillamme

- hymyn jakaminen piristää huonoimmankin päivän

Selite: 
Hyvää ystävänpäivää 14.02.2007. :)
Kategoria: 
 

Kommentit

Tuntuu ihanalta ajatella että ehkä minäkin olen juuri tälläinen ystävä. Tai, olet jo tainnut takoa päähäni että olen, en ehkä. :D Ystävät on se voima joka saa jaksamaan läpi helvetin, läpi tulen ja tuiskun. Hyvä ystävä on enemmän kuin kaikki tähdet taivaalta - ja sinä olet sitä minulle. Hyvää ystävänpäivää päivän etuajassa toivottaen,
Lumipallo

 

Käyttäjän kaikki runot