Rakkaudesta sokeena

Runoilija lonely_one

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.9.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

poikA. <3
 

Mä näin sen päivän ja sen hetken,
kun hajosit.
Istuit yksin pimeässä ja huusit,
kirosit.
Rakkauden nimeen vannoit ja viilsit silmäsi.
Nyt riudut henkisesti kuolleessa ruumiissasi,
rakkaudesta sokeena

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Näitä hetkiä todistellen juhannuksena 2009. on se nannaa <3

Näitä hetkiä todistellen juhannuksena 2009. on se nannaa <3

 

Käyttäjän kaikki runot