timantti

Runoilija Tulitanssi

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.9.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Haluan herättää sinussa tunteita...
 

Aamukasteesta märkä ihosi
kimaltelee auringon ensisäteissä
puristan sinua lujaa
ja terälehtesi murenevat sirpaleiksi
kauniiksi kiteeksi

Opin rakastamaan sirpaleita
vaikka ne pistävät pahasti
kokoan sinut syliini
ja puristan¨
sinut timantiksi

Yritän sulkea sinut
taiteelliseen laatikkoon
yritän sinetöidä kohtalon
ja räjähdät
kiteiksi kohtalon

Selite: 
i'd say mediocre
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämän loistaa
kuin timantti,
upee runo!
kiitos

 

Käyttäjän kaikki runot