Kosketus

Runoilija Tulitanssi

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.9.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Haluan herättää sinussa tunteita...
 

Näin sinut ensi kertaa
ja havahduin
elämän kylmyydestä

Tunsin sinun lämpösi
jossain tasolla
tässä maailmassa

Otan kädestäsi kiinni
ja pelästyt
tätä ihmisen lämpöä

Kavahdat kauemmas
miettien
onko tämä lämpö minun

Selite: 
muutaman vuoden tauko...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot