Kristallikyynel

Runoilija Tulitanssi

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.9.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Haluan herättää sinussa tunteita...
 

Polttava terä läpäisi ihoni,
läpäisi sydämmeni
Poltti sen karrelle,
tuhkaksi asti

Kyyneleeni valuivat tuhkakasaan,
jäätyivät kristallikiteiksi,
halkesivat keskeltä
ja rikkoutuivat pirstaleiksi

Tuuli sieppasi tuhkan,
vei sen pois,
käsieni ulottumattomiin
Sirotteli kaukaisuuteen

Hän teroitti miekkansa,
hymyillen
Asteli ulos
ja käveli seuraavalle ovelle

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot