Tulitanssi

Runoilija Tulitanssi

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.9.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Haluan herättää sinussa tunteita...
 

Viikatettaan teroittaa
Käyttää mustaa magiaa
Vihaa kaikkea liikkuvaa
vain hautakivi olla saa

Toisessa nurkassa
elämän kehdossa
Istuu toinen
aikamoinen

Istun minä
Joka olen
Liekkien keskelllä
tanssien kuin uni

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kauniin kaihoisia sanoja..
Loistavia kielikuvia runoissasi! ja miten monista aiheista kirjoitatkaan...minun runoni tuntuvat kertovan aina vain yhtä ja samaa..

ooh. kiehtovaa..todella.

kaunista niin kaunista ja niin synkkää...

 

Käyttäjän kaikki runot