Ovi välissämme

Runoilija suputti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.9.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakastunut, mieleltään valaistunut ja ehkäpä hieman aikuistunut.. =) =P
 

Onnellinen jos oisin, oven sinulle avaisin.
Ikävä kyllä onnettomalta tuntuu nyt.
Ovi siis kiinni jääköön ja sinä sen taakse.

Kuukausia kuluu.

Onnellisempi olen ja nyt oven sinulle avaan.
Sinua Rakastan nyt ja aina.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Elämänmakuista kerrontaa.

 

Käyttäjän kaikki runot