Nimetön

Runoilija suputti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.9.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakastunut, mieleltään valaistunut ja ehkäpä hieman aikuistunut.. =) =P
 

Tyttö juoksi metsässä.
Pimeässä ja pelottavassa metsässä. Pakoon äitiä, isää.
He eivät voineet enää hänelle mitään.

Miia oli seitsenmän vanha. Hänellä ei ollut sisaruksia. Vain alkoholisoituneet vanhemmat. Joni ja Kiia. Joka viikonloppu Miian vanhemmat joivat itsensä humalaan ja huusivat ja heittelivät tavaroita. Tällöin Miia pakeni omaan huoneeseen ja rukoili että tämä kaikki lopuisi pian.

Sinä syksynä Miia aloitti koulun ja hän tunsi helpotusta. Häb pääsisi ottamaan etäisyyttä vanhempiinsa.

KESKEN

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot