Sadehelmi

Runoilija Arto

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.12.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Lämmin sydän
 

Katselin sinisiä silmiäsi
suudellessa sinun
sametinpehmeää suutasi

Sydämessäni soi satakielen sirkutus
sai sieluni soimaan

Suljin silmäni sekunniksi ja
sinä siinä seisot suusupussa
silmät sirrillään
suudelmaa vaatien

Sinulle suudelma rakkaudella

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Pirteä ja oikein leikkisä oli runosi,sai hyvälle mielelle.

Suutelemisen suloisuutta...

Tämä sai hymyilemään.
Kyllä suukot ovat ihania. : )

 

Käyttäjän kaikki runot