Isälle

Runoilija *haaveisiin jäänyt*

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.9.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Omana itsenä aina parhain, miksi yrittää muuttua...
 

Olen
maailman laitoja seikkaillut
Onneani kokeillut
Pettynyt ja onnistunut
Uskonut ja luottanut

Sinulta
Sain rohkeuteni
Perin vahvan luonteeni
Tiedän
Että koskaan en ole yksin

Sydäntäni
Olen seurannut
Järjen joskus unohtanut
Sydänsuruja koetellen

Sinulta
Sain rohkeuteni
Perin vahvan luonteeni
Tiedän
Aina tulee uusi päivä

Meitä
On kaksi itsepäistä
Pienempinä molemmat
Vaaleita pellavapäitä
Isä ja tyttö

Sinulta
Sain rohkeuteni
Perin vahvan luonteeni
Isäni
Tuki, turva ja esikuva

Selite: 
Oma rakas isä :)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot