Isälle II

Runoilija *haaveisiin jäänyt*

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.9.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Omana itsenä aina parhain, miksi yrittää muuttua...
 

Mustelmia ja kolhuja
Olet puhaltanut ja paikannut
Kehoittanut aina vain
Jatkahan tyttöni

Neuvoja antanut
Osoittanut suuntaa
Mutta silti aina todennut
Oma on päätöksesi

Voin vain kiittää
Vahvan minusta teit
Ainiaan pysyn
Pienenä tyttönä
Isän silmäteränä

Selite: 
:)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot