Ilman rakkautta

Runoilija *haaveisiin jäänyt*

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.9.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Omana itsenä aina parhain, miksi yrittää muuttua...
 

Valot sammutan
Jätän muutaman
Kynttilän valaisemaan
Ei ole tämä talo
Aivan asumaton

Suljen silmäni
Toivon aamun
Olisi kuivaneet
Kyyneleet poskeltani
Unohtaisin kätesi
Ympäriltäni

Vierelleni
Älä käännä kylkeäsi
Ota syliisi
Vahvaan ja lämpimään
Silität hiusiani
Vaivun uneen

Suljen silmäni
Toivon aamun
Olisi kuivaneet
Kyyneleet poskeltani
Unohtaisin kätesi
Ympäriltäni

Aamuun herään
En pitää sinua saanut
Mutta lupaathan
Että tämä
On vihdoinkin
Viimeinen
Hyvästi

Suljen silmäni
Toivon aamun
Olisi kuivaneet
Kyyneleet poskeltani
Unohtaisin kätesi
Ympäriltäni

En pitää sinua saanut
Nämä viimeiset illan tunnit
Vielä kun hetken valoa
Rakastan
Uutta vapaata elämääni

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunista kerrontaa :)

kaunista haavetta ja surun ikävää
loppu hyvin
hieno

 

Käyttäjän kaikki runot