Matka

Runoilija tinka-emilia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.9.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elä jokainen hetki niin kuin se olisi se viimeinen.
 

Olen löytänyt kotiin,
eksyen ja erehtyen,
etsien ja epäröiden.

Olen poikennut satamissa,
juopunut iloiten heikkojen huomiosta,
häikäilemättä huorannut,
käyttäen tilaisuuksia hyväkseni.

Rimpuillut ja riuhtonut
repinyt rikki jo rikotun.

Kohteliaasti kiittänyt seurasta,
tietäen unohtavani kuka olet.
Hymyillen vilkuillut viereiseen pöytään.

Löysin etsimäni, löysin itseni.
Olen turvassa itseltäni, kotonani.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot