Sinulle

Runoilija Mande

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.9.2003
Viimeksi paikalla: 7.1.2022 10:02

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tyttö, joka kirjoittaa silloin kun siltä tuntuu.
Hymyn kanssa on sama juttu.

Edit. 25.12.2007: Kirjoittajan hiljaiset hetket ovat jatkuvaa puhetta päänsisäisessä maailmassa.

Edit: 6.8.2008: Hiljaiset hetket jatkuvat, vain päänsisällä kirjaimet yhä hyppivät toisiaan vasten.
 

Tulisitko tänne,
kirjoittaisin sinitarranpalaseen
tykkääväni,
ja kiinnittäisin sen paidanhelmaasi
vahingossa irroittamani napin tilalle.
Askartelisin kartongista
silmiesi edessä kortin,
ja postittaisin sen sinulle.
Kirjoittaisin terveiset
meiltä molemmilta,

ja kertoisin kaipaavani.

Liimaisin sydäntarran kulmaan.
Piirtäisin hiekkaan tunteeni,
ja pelkäisin sadepisaroiden
tuhoavan ne.

Tulethan, ennen sateenkaarta?

Selite: 
20.6.2006. Riitaa rakkainpani kanssa, pelkäsin niin, ettei hän tulisi tänne... Mutta hän tuli, teki minulle parhaimman juhannukseni. <3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot