Tila katkolla

Runoilija tunnoton

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.9.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

All tangled up! :0]
 

Oljen korsikin
se viimeinen, rakkaimpani
kasvanut lopulta kieroon
kai väsynyt suojattiinsa

On liikaa, niin turhaa

Turvallista

Selite: 
Vähän suorempaa tilitystä, word!
Kategoria: 
 

Kommentit

surullista, haikeaa ja kaunista... pysäytti.

 

Käyttäjän kaikki runot