Onni

Runoilija Bulb

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 2.9.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Parttime alcoholic, fulltime idiot
 

Onni on

kaakao sadekuurolla

Onni on

peiton lämpö kun ulkona paleltaa

Onni on

Sinun viipyilevä tuoksusi lakanoissa

Onni on

kun musiikki vie taivaisiin

Onni on

höyryävä muki kahvia maidolla

Onni on

juosta sateessa kun Thin Lizzy soittaa

Onni on

eturivi, moshpit, kuohuva adrenaliini

Onni on

humaltua todellisuudesta

Onni on

tajuta että rakastaa, mutta ei pelkää

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Runosi on hyvä!! se missä me koemme onnen on juuri noissa hetkissä. minusta todella hyvin ja toimivaa sanailua on runosi. Pidin!!

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä Kommentteja KategoriaLajittele laskevasti
Bulb elämänkerta 2.9.2012 0 Runo
Bulb Onni 2.9.2012 1 Runo
Bulb Nimetön 9.12.2012 0 Runo
Bulb Nimetön 7.9.2012 0 Runo