Nimetön

Runoilija lohmu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.9.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

elä elämääsi silloin kun se on mahdollista,jos et elä huomaat sen olevan jo liian myöhäistä.
 

keskellä kesää,
niin olen vähän väsynyt.
keskellä tätä aikaa,
olen niin no niin.

Kesällähän ei mennä nukkumaan
eihän?
kesällä eletään aikaa ihanaa,
jolloin toiset saavat toisensa.
toiset ikävöivät toisiaan,
kestäen tuskan seuraavaan päivään.

Toiset liittävät kätensä käteen,
toiset liittonsa merkiksi sormukset.
Toiset rakastavat toisiaan,
toiset vasta rakastuvat ensin ihastuttuaan.

Elämä opettaa elämään,
kovaa mutta rakkaudella.
Ehkä sekin päivä koittaa,
kun itse rakkauden merkiksi,
ehkä liittäisin käteni toiseen.
täyttäen sen arven kuluneen,
rakkaudella jota toiselta saan.

Ehkä niin,
ehkä se tapahtuu kun on tarkoitus.
kovien koetuksien jälkeen,
minutkin ehkä palkitaan pitkällä suudelmalla.
sillä ikuisella syleilyllä,
jota ei koskaan tarvitse pyytää enää.
nukahtaisin syliin lämpöiseen,
toisen hyväksymään.

Ikävä puskee lävitseni,
ehkä sen kuuluukin tehdä niin.
kuuluuko minun olla tiedoton,
kaikesta mitä minä haluaisin tietää?

tahtoisin vain tietää yksinkertaisen asian,
-mitä kuuluu?

mutta niin ehkä siihenkin tarvitaan aikaa,
nautitaan siitä kun toiset nauttivat toisistaan.
toivottavasti en eksy tielläni enää,
ehkä olen valinnut sen oikean reitin.

kertoisitko ajoissa jos en ole oikealla tiellä?
etten harhailisi enää yksin.

rakkaus se tekee ihmeitä,
jopa ystävilleni.

Selite: 
hmph,no olen rakastunut mutten myönnä sitä kenellekään muulle kuin itselleni kun en tiedä mitä se toinen osapuoli ajattelee..selvitän sen ensin ja sitten vasta kerron sen muille ja ennen kaikkea hänelle..niin ikävä on....ja ystäväni menee tänään kaiken kukkuraksi naimisiin miehensä kanssa, sitä pääsen juhlistamaan heidän kanssaan <3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele laskevasti Kommentteja Kategoria
lohmu muutunko? 21.2.2006 0 Runo
lohmu A-luokan ylioppilas 3.4.2006 1 Runo
lohmu veitsi sydämessä 12.4.2006 0 Runo
lohmu lonely day 17.6.2006 0 Runo
lohmu sattuu 18.6.2006 1 Runo
lohmu Tuen... 28.8.2006 1 Runo
lohmu kiitos... 14.10.2006 0 Runo
lohmu Nimetön 2.1.2007 0 Runo
lohmu Nimetön 30.3.2007 0 Runo
lohmu Nimetön 7.7.2007 0 Runo