Tuen...

Runoilija lohmu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.9.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

elä elämääsi silloin kun se on mahdollista,jos et elä huomaat sen olevan jo liian myöhäistä.
 

Musta aamu,
aamu aamun perään.

Valkea päivä,
alkoi paistaa kasvoistasi.

Muutuit,
mustasta valkeaan.

Mutta,
mihin jätit minut?

Onko minulla enää väliä?
Ystävällä,joka on auttanut sinut ylös mudasta.

Melkein itkit,
kun saattaisin muuttaa pois.

Eikö minulla tosiaan ole väliä?
suunnittelet ja lähdet kertomatta minulle?

Ehkä sitten on parempi,
et näkisi minua,minä en sinua.

Voisit elää parempaa elämää,
parempaa siellä mistä suurin osa alkoi.

Alamäki,
jota itse kävin katsomassa.

Älä tee sitä itsellesi,
vaikka elämässä täytyy ottaa riskejä.

Toivon ettet silti tekisi sitä,
et lähtisi kauas.

Kaukana sinua ei kukaan tue,
ei niin paljon kuin minä olen tukenut.

En tahdo sanoa hyvästejä.

Selite: 
ystävälleni...
Kategoria: 
 

Kommentit

Sanoja ystävälle...syvällisiä sellaisia!

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele laskevasti Kommentteja Kategoria
lohmu muutunko? 21.2.2006 0 Runo
lohmu A-luokan ylioppilas 3.4.2006 1 Runo
lohmu veitsi sydämessä 12.4.2006 0 Runo
lohmu lonely day 17.6.2006 0 Runo
lohmu sattuu 18.6.2006 1 Runo
lohmu Tuen... 28.8.2006 1 Runo
lohmu kiitos... 14.10.2006 0 Runo
lohmu Nimetön 2.1.2007 0 Runo
lohmu Nimetön 30.3.2007 0 Runo
lohmu Nimetön 7.7.2007 0 Runo