muutunko?

Runoilija lohmu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.9.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

elä elämääsi silloin kun se on mahdollista,jos et elä huomaat sen olevan jo liian myöhäistä.
 

mieli muuttuu,
ääni muuttuu,
kuulo muuttuu,
minä muutun..

oon taas oma itteni
ainakin sen pienen hetken.
tulevaisuuden suunnittelu helpottaa..
mut vain sen hetken.

hyvin saattaisi olla tämä päivä viimeinen,
mutta en anna sen masentaa
ehkä vain en herää aamulla.
ehkä jään ikuisesti nukkumaan,
nasu kainalossa,
tiiviisti peiton alla.

Tiedän,
etten olisi kauan yksin.
monet alkaisivat ihmettelemään,
minä,
se pirteä tyttö,
aina hymyilevä..
se nettifriikki,
joka paikan säätäjä..
olisi hetken hiljaa..

Hetki hiljaa,
niin viettäisin sen yksin,
viimeisen henkäykseni..

mutta silti,
joku pidättelee minua,
se jota rakastan,
ne harvat ja valitut ystävät,
kummilapseni..
äiti ja isä..
siskot..

silti minulla on,
se jokin jonka takia
en voi lähteä..

olen siitä niin onnellinen
tiedän
että minusta välitetään
joku enemmän
joku vähemmän,
silti olen tärkeä..

Selite: 
hmph..sanoiks on taas helpompi purkaa kaikki..en oo koskaan ollu hyvä puhuun..täytyy ensin käsitellä kaikki päässä,sitte vasta kertoa muille,ehkä..ehkä ei..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä KommenttejaLajittele nousevasti Kategoria
lohmu sattuu 18.6.2006 1 Runo
lohmu A-luokan ylioppilas 3.4.2006 1 Runo
lohmu Tuen... 28.8.2006 1 Runo
lohmu Nimetön 7.7.2007 0 Runo
lohmu lonely day 17.6.2006 0 Runo
lohmu Nimetön 30.3.2007 0 Runo
lohmu Nimetön 2.1.2007 0 Runo
lohmu muutunko? 21.2.2006 0 Runo
lohmu veitsi sydämessä 12.4.2006 0 Runo
lohmu kiitos... 14.10.2006 0 Runo