Unelmani

Runoilija RevoltEye

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.8.2013
Viimeksi paikalla: 5.2.2023 21:42

Asuinpaikka: Oulu
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
20.10.1997

Runot - Ketjuja, jotka yhdistävät meidät toisiimme.
 
 

Hymyilen ajatukselleni,
annan kahden pienen pojanviikarin
valloittaa elämäni mielessäni.
Siniset silmät?
Isän nenä?
Vino hymy, kuin minunkin?
Minimaiharit jaloissaan,
farkut ja valkeat teepaidat.
Suklaata paidanrinnuksella?
Äiti ei tykkää, kun vaatteet sotkeentuu,
mutta kaikkeen tottuu.
Se on lapsen elämää.
Ja kun on ilo sydämessä,
ei olekaan enää pukineille merkitystä.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Niin uskomatonta kuin se onkin, kuusi vuotta on kulunut ja minulla on kaksi pientä poikaa, toisella sinisilmät, jo maiharit jaloissaan ja suklaata rinnuksilla. ❤😄
 

Käyttäjän kaikki runot