Luottaen

Runoilija RevoltEye

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.8.2013
Viimeksi paikalla: 5.2.2023 21:42

Asuinpaikka: Oulu
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
20.10.1997

Runot - Ketjuja, jotka yhdistävät meidät toisiimme.
 
 

Purot lapin nää tyhjyyttään soi,
loputtomasti jatkavat solinaansa,
kuin sydämeni toiveissaan,
tulevaisuutta etsien.
Suunta kuitenkin selkeänä
turvaan johdatukseen,
vaikka tuntuu yksinäiseltä.
Miksi turhaan siis hyljätä
turvallista virtausta,
kun tässä on niin helppo
jatkaa matkaansa,
tietäen päämääränsä.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot