Minttu osa2

Runoilija momentlove

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.9.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Moi! ja hei.
 

-Taneli!, Minttu huudahti.
Taneli oli Mintun entinen poikaystävä.
Brunette poika nousi seisomaan ja nosti Mintun ylös.
-Missä sä oot ollu?! Mä en oo kuullu susta mitään viimeseen vuoteen!, Minttu tivasi.
-Mä oo aatellu...ei ollu oikein jättää sua tol taval, Taneli sanoi katsoen suoraan Mintun silmiin. Se oli hänen mielestään ihaninta Tanelissa.
-Onks sul uus tyttöfrendi?, Minttu kysyi arasti.
-Joo..siis mul on ollu, mut se oli jotenki vaikeeta..ku aattelin sua koko ajan..yritetäänkö uudestaan?
Minttu oli haljeta onnesta. Hän halasi Tanelia.
-Joo....

Seuraavat päivät olivat Mintun onnellisimmat sitten ensitapaamisen Tanelin kanssa, jolloin hän oli nauranu koko ajan Tanelille, koska tämä oli ollut niin hauska.
Minttu oli tavannut jälleen kerran ystävänsä ja alkanut elää, ja koulussakin oli hauskaa. Kiitos Tanelin.

Selite: 
Pakko kirjottaa tolleen kun ei keksi jatko-osia..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot