puukon sivallus

Runoilija chikusha

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 1.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

olen tunteellinen, herkkä, hieman huomionkipeä, äänekäs ja hellä persoona, joka haluaa joskus tulla rakastetuksi. Olen avoin ilmaisemaan tunteeni ja sanon suoraa sen, mitä ajattelen ja ajaatelen vasta jälkeenpäin. ^^'
 

Viillä sydämeni ruhjeille ja anna katkeran rakkauden tahria nekin meitä yhdistävät siteet, jotaka pitävät meidät elossa.

Selite: 
... jotain hyvinkin epämääräistä jonka rustasi viettäen koulupäivääni kahvilan lämmössä.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot