Syksyn valtakunta

Runoilija Gothic Girl

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.9.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kaikki joita olen käyttänyt hyväkseni, voivat olla tyytyväisiä että heillä on ollut edes jotain käyttöä.
 

Levinneet meikit ja sateen raiskaama
Tyttö saatanan maailmalle lahjoittama
Istuu keskellä heinäpeltoa
Ei tunne rakkautta ei pelkoa
Tunteeton enkeli mustin siivin
Vuodattaa maahan punaisen viinin
Syntiin lankeaa viimeisen kerran
Palaa luokse pahuuden Herran
Sade puhdistaa maan verisen
Sulkee silmät tytön unisen
Syksyn valtakunta.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis.Hyvää syndee:)

Tämä on todella kaunista tekstiä, ja taidolla kirjoitettua.
Aivan todella upea.
Pidän.

Hyvää syntymäpäivää sinulle.
:)

kaunis..

Kaunis ja hieno runo. Tunteikas ja omaperäinen.
Kirjoitat hienosti n__n
I like it.

 

Käyttäjän kaikki runot