...

Runoilija Gothic Girl

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.9.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kaikki joita olen käyttänyt hyväkseni, voivat olla tyytyväisiä että heillä on ollut edes jotain käyttöä.
 

Huoran pentu
Saatanan siittämä
Tuhannen Jumalan luodin rei'ittämä
Veren vanki
Luciferin renki
Sanan saattaja tuhansien
Kadotettu sielu Helvetin rajalla
Seivästää sisaret hopean miekalla
Voittamaton pahuus mustin siivin
Katkera sielu verisen viinin
Nousee siivilleen lailla korpin mustan
Jälkeensä jättää vain surun ja tuskan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tää oli aivan uskomattoman hyvä runo! En voi sanoin kuvata tätä... Osaat todella kirjoittaa!

(suosikkeihin)

Hieno, tunteita täynnä oleva runo. Mieleeni tulee juuri yön musta korppi. kaunista.

 

Käyttäjän kaikki runot