En laula enää muusta (runo/laulu)

Runoilija d2228eac85e74bcd37019b5ddbe903b9

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.4.2018
Viimeksi paikalla: 9.4.2019 19:20

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Suosittelen:
 
Kun valon sammutan,
kattoon tuijotan
En malta nukahtaa,
jään meitä kelaamaan

Kaikki alkoi niin,
kun kylällä kohdattiin.
Katsoin silmiis sinisiin,
hymys vei mut taivaisiin.

Lauloin salaisuuksista
Lauloin mahdollisuuksista
Lauloin aamuöiden kaipuusta
Kahdesta vanhasta puusta

Lauloin ikuisesta virrasta
Lauloin rakkaudesta vaietusta
Lauloin suurista sanoista
Kahdesta vanhasta puusta

Tää kesä on meidän hetki,
tarinan alun yhteinen retki.
Taivaalla leijuvat leijat,
vapauden tuulissa suojat.

Ei mikään onneamme voi estää,
kaiken tää rakkaus kestää.
En laula enää muusta,
kuin kahdesta vanhasta puusta.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunista,pidän.
 

Käyttäjän kaikki runot