Rajan toiselle puolen

Runoilija Pieni_Enkeli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.9.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä opettaa!


kannattaa lukea myöskin sitä vanhempaa tuotantoa :)!



Kiitos palautteista! Kunhan kommentoit, tiedän tulla sitten vastavierailulle! :)
 

Sinä valaisit tietämme,
silloin kun oli vaikea kulkea
sytytit valon pihamaan lyhtyyn.

Sinun maasi,
jossa aina aurinko paistoi.
Mistä lie imit ainaisen voimasi
valaista säteenämme?

Miksi päivän jälkeen tulee yö?
Miksi aika kaiken syö?
Ja hukkaan valui
kättemme työ.

Ikävän, surun ja kaipauksen
mukana lähetän terveiset
rajan toiselle puolen.

Selite: 
Piti vain saada kirjoittaa aiheesta lapsen(/nuoren) kuolema. Median uutisointi aiheesta koskettaa minua paljon. Ja varsinkin näin joulun aikaan.. Voimia läheisensä menettäneille.
Kategoria: 
 

Kommentit

Runosi on hyvin empaattinen ja kaunis.
Lisäksi tämä on hyvin syvällinen runo,
siksi sanonkin, että rajan takana se kirkkaus
vasta alkaa. Siihen vaikutamme omalla valinnalla.

Kaunis runo! Pidin :)

Kauniisti olet purkanut tuntojasi

 

Käyttäjän kaikki runot