Tulva vaara

Runoilija Minttumaria

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.9.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elä elämäsi hymyillen, hymyile läpi kyynelten...
 

Kahta puolen minua.. kuorsauskonsertti.
Olen onnellinen... minulle tämä annettu.

Rakkautta sänkyni tulvillaan, täytyy tulvaa varoa.
Aito tunne venettäni kannattaa..löysinpä sen sittenkin.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

runostasi hekuu onnellisuus ja tuohon tulvaan ei varmasti huku..

 

Käyttäjän kaikki runot